Kalendari astronomik

14

Shkup, 9 gusht – Sot është e premte, 9 gusht 2019, dita e 221-të e vitit. Deri në fund të vitit mbeten edhe 144 ditë.

Dielli në Shkup lind në orën 5 e 33 minuta, ndërsa do të perëndojë në orën 19 e 45 minuta.

Dita zgjat 14 orë e 11 minuta.

Hëna, e cila është në fazën e Hënës së re, do të lindë në orën 15 e 5 minuta dhe do të perëndojë 20 minuta pas mesnate.

Comments are closed.