Kalendari astronomik

18

Shkup, 27 janar  – Sot është e mërkurë, 27 janar 2021, dita e 27-të e vitit. Deri në fund të vitit mbeten edhe 338 ditë.

Dielli në Shkup lind në orën 6 e 52 minuta, ndërsa do të perëndojë në orën 16 e 40 minuta.

Dita zgjat 9 orë e 48 minuta.

Hëna e cila është në fazën e hënës së re, do të lindë në orën 15 e 12 minuta dhe do të perëndojë në orën 6 e 4 minuta.