Kalendari astronomik

28

Shkup, 22 janar – Sot është e premte, 22 janar 2021, dita e 22-të e vitit. Deri në fund të vitit mbeten edhe 343 ditë.

Dielli në Shkup lind në orën 6 e 56 minuta, ndërsa do të perëndojë në orën 16 e 34 minuta.

Dita zgjat 9 orë e 38 minuta.

Hëna e cila është në fazën e hënës së re, do të lindë në orën 11 e 41 minutë dhe do të perëndojë në orën 1 e 7 minuta pas mesnate.