Kalendari astronomik

24

Shkup, 21 janar – Sot është e enjte, 21 janar 2021, dita e 21-të e vitit. Deri në fund të vitit mbeten edhe 344 ditë.

Dielli në Shkup lind në orën 6 e 57 minuta, ndërsa do të perëndojë në orën 16 e 33 minuta.

Dita zgjat 9 orë e 36 minuta.

Hëna e cila është në fazën e hënës së re, do të lindë në orën 11 e 16 minuta dhe do të perëndojë 7 minuta pas mesnate.