Kalendari astronomik

Shkup, 15 gusht – Sot është e enjte, 15 gusht 2019, dita e 227-të e vitit. Deri në fund të vitit mbeten edhe 138 ditë.

Dielli në Shkup lind në orën 5 e 40 minuta, ndërsa do të perëndojë në orën 19 e 36 minuta.

Dita zgjat 13 orë e 56 minuta.

Hëna, e cila është në fazën e Hënës së plotë, do të lindë në orën 19 e 53 minuta dhe do të perëndojë në ora 5 e 16 minuta.