Kalendari astronomik

8

Shkup, 14 gusht – Sot është e mërkurë, 14 gusht 2019, dita e 226-të e vitit. Deri në fund të vitit mbeten edhe 139 ditë.

Dielli në Shkup lind në orën 5 e 39 minuta, ndërsa do të perëndojë në orën 19 e 37 minuta.

Dita zgjat 13 orë e 58 minuta.

Hëna, e cila është në fazën e Hënës së re, do të lindë në orën 19 e 20 minuta dhe do të perëndojë në ora 4 e 18 minuta.

Comments are closed.