Kalendari astronomik

6

Shkup, 13 gusht – Sot është e martë, 13 gusht 2019, dita e 225-të e vitit. Deri në fund të vitit mbeten edhe 140 ditë.

Dielli në Shkup lind në orën 5 e 38 minuta, ndërsa do të perëndojë në orën 19 e 39 minuta.

Dita zgjat 14 orë e 1 minutë.

Hëna, e cila është në fazën e Hënës së re, do të lindë në orën 18 e 41 minuta dhe do të perëndojë në ora 3 e 22 minuta.