Joveski: Po përcillet rasti me pagat në PSP

Prokurori Ljubomir Joveski në një deklaratë për ‘Fokus’ thotë se Prokuroria merr informacione për bonuset dhe pagat që i kanë marrë prokurorët e Prokurorisë Speciale Publike.

“Një prokuror Publik i merr të dhënat e publikuara për pagat dhe shtesat në PSP. Pasi që të merren gjithë të dhënat, do të veprohet sipas ligjit”, tha Joveski.

Ai tha se nëse ka dyshime për vepër penale do të hapet procedurë.

Advertisements

E gjithë kjo vjen pasi që në ‘Financat e hapura’ u publikuan bonuset që kanë marrë prokurorët e PSP-së.