Jep dorëheqje Kryeministri i Ukrainës, Honçaruk

Kiev, 17 janar – Kryetari i Qeverisë ukrainase Oleksej Honçurak dha dorëheqje nga funksioni.

“Erdha në pozicionin që ta përmbush programin e kryetarit. Ai për mua është shembull i transparencës dhe mirësjelljes. Që të mënjanohen dyshimet në respektimin dhe besimin që Qeveria i ka për kryetarin, jap dorëheqje”, shkroi Honçurak në Fejsbuk.

Presidenti Volodomir Zelenski deklaroi se do ta shqyrtojë dorëheqjen e Honçurakut.