Jastëkë seksi për japonezët (FOTO)

Në Japoni, jastëkët mund të jenë partnerë seksi. Është e vështirë të dini nëse ato duhet të kategorizohen për t’i përdorur në shtrat apo lodra seksuale. Tregu japonez i lodrave seksuale për meshkujt ka produkte mjaft mbresëlënëse të cilat në shumë raste mund t’i zëvendësojë njerëzit, si p.sh ky lloj jastëku. Plotësisht 30 për qind deri në 50 për qind e katalogëve në internet shfaqin oferta të tilla, dhe produktet e reja po lëshohen në një masë marramendëse. Me sytë e mbyllur, të prerë nga bota reale, këto kukulla i ftojnë shokët e tyre njerëz t’i ndjekin ata në një ëndërr. Këto lodra seksuale – domethënë kukullat ose pjesët e trupit që përdoren për masturbim – janë kopje të grave të reja, ndonjëherë të përhapura në konturet femërore më themelore.