Japonezët nuk do të mund të vizitojnë BE-në

26

Qeveritë e BE-së po planifikojnë të “mbyllin dyert” për qytetarët japonezë që duan të vizitojnë vendet e bllokut.

Kjo masë pritet të mirret për shkak të pandemisë aktuale të koronavirusit.

Lajmi është bërë i ditur nga një zyrtar europian anonym për Bloomberg.

Japonia, si shumë vende, po përballet me një rritje të numrit të pacientëve dhe së fundmi atje është shfaqur lloji i ri i koronavirusit që të më ngjitës.