Janeva me furgon policie futet në burgun e Shuto Orizares

Shkup, 21 gusht – Katica Janeva, është prokurorja e parë e Prokurorisë Speciale e cila sonte me një furgon policie është sjellur në burgun e Shutkës.

Gjykatësi i procedurës paraprake i ka caktuar 30 ditë paraburgim Katica Janevs, që është kërkuar nga Prokuroria Publike me dyshimin e arsyeshëm të abuzimit të detyrës dhe kompetencave, për përfitime personale.

ВО ЖИВО ОД ШУТКА

Publiée par Сител Телевизија sur Mercredi 21 août 2019