Janeva: Me argumentet e mia shpresoj të shpejtoj hetimet

2

Prokurorja Speciale Publike, Katica Janeva është paraqitur në Prokurorinë për Krim të Organizuar dhe Korrupsion, ku ajo do të japë deklaratë për rastin “Zhvatja”.

“Unë jam akoma prokurore speciale.  Prokurorët e mi po punojnë në rastet dhe shpresoj se këtë vjeshtë do të përfundojnë disa rasteke.  Sa për deklaratën time sot, shpresoj që me argumentet e mia të shpejtoj hetimet”, tha Janeva.

Comments are closed.