Janë thyer xhamat dhe është hedhur një lëng i panjohur në Kadastrën e Shkupit

22

Shkup, 7 shkurt  – Një person i panjohur i ka thyer xhamat e zyrës në Qendrën për Kadastër të Patundshmërive në Shkup, në rrugën “Drezden”. Brenda janë hedhur dy shishe plastike me lëng të panjohur.

Siç kumtoi MPB-ja, rasti është paraqitur në polici në mëngjes në orën 7:15.

Nëpunës policorë kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe po punohet për zbardhjen e tërësishëm të rastit.