Janë sanksionuar 412 qytetarë për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse

17

Shkup, 18 janar – Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 412 kundërvajtje për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë, kumtoi Ministria e Punëve të Brendshme (MPB).

Ministria e Punëve të Brendshme informon se qytetarët e papërgjegjshëm janë sanksionuar dhe përsëri u bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për t’u ballafaquar me Kovid-19.