Janë regjistruar 444 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskave

18

Shkup, 7 korrik – Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në lidhje me masën për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 444 kundërvajtje.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme u bëjnë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.

Comments are closed.