Janë regjistruar 415 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskave

21

Shkup, 8 korrik – Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në lidhje me masën për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 415 kundërvajtje.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme sot përsëri u bëjnë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19. 

Comments are closed.