Janë regjistruar 359 kundërvajtje për mosmbajtje të maskës në 24 orët e fundit

21

Shkup, 3 gusht – Gjatë 24 orëve të fundit, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 359 kundërvajtje.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme sot u bëjnë thirrje qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.

Comments are closed.