Janë dënuar 443 persona për shkak mosmbajtjes së maskës mbrojtëse

20

Shkup, 26 korrik – Gjatë 24 orëve të fundit lidhur me masën për mbajtjen e maskave mbrojtëse janë regjistruar 443 kundërvajtje, informon MPB.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon që qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.