“Jahja Kemal” shënon Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

21

“Deklarata e të Drejtave të Fëmijëve” u botua nga Kombet e Bashkuara (KB) më 20 nëntor 1989. Çdo vit, 20 Nëntori festohet si “Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve” në botë dhe në Republikën e Maqedonisë Veriore.

Nxënësit e shkollës fillore “Jahja Kemal” në Strugë (Klasat e para,dyta dhe të tretat), shënuan 20 Nëntorin, Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve .Ata dërguan urimet e tyre të bukura në të ardhmen me balona, të shoqëruara nga kënga “We’ve All Got Rights”.

Fëmijët janë një garanci për të ardhmen tonë, gëzimi ynë për jetën. Në emër të nxënësve, administratës dhe punonjësve të “Jahja Kemal”, gëzuar 20 Nëntorin – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.