“Jahja Kemal” organizon Kampionatin Evropian Hibrid të Shahut 2021

20

Nga 15 deri më 21 tetor 2021, Kampionati Evropian Hibrid për fëmijë dhe të rinjorganizuar nga Federata e Shahut e Maqedonisë me mbështetjen e ShMP “Jahja Kemal”,do të mbahet në ambientet e shkollës.

30 përfaqësues në kategoritë deri në 8, 10, 12, 14, 16 dhe 18 për djem dhe vajza do të përfaqësojnë Maqedoninë dhe do të garojnë me kolegët e tyre evropianë.

Udhëheqës i lojtarëve të Maqedonisë dhe koordinatore kryesore e ngjarjes është Bojana Bejatoviq.