Ja ku stërviten gjigandët e boksit anglez, para përballjes së tyre (FOTO)

37

Me 4 mars do të zhvillohet meçi ndërmjet dy boksierëve britanez, David Haye dhe Tony Belleë në arenën O2. David Haye, është duke u stërvitur në Miami me trajnerin e tij, Shane McGuigan.

David Haye dhe trajneri i tij Shane McGuain

Dyshja është fotografuar duke u stërvitur në jahtin super lukzos ndërsa kundërshtari tij, Tony Bellew ka qëndruar në Angli, përkatësisht në kampin e tij Coldwell Boxing që gjindet në Rotherham. E përditëshmja angleze, Daily Mail ka bërë krahasimin e qendrave stërvitore të dy boskierëve para përballjes së tyre.

Haye dhe Bellew nuk kanë zhvilluar ‘luftë’ me fjalë para meçit pasi kanë dashur që në ring të flasin se kush është më i fortë. David Haye natyrisht që është më i pasur se Bellew dhe ka vendosur që të përgaditet në qytetin amerikan, Miami, ku shihet edhe luksi që e ka.

Mbetet të shihet me 4 mars së kush do të triumfojë.

Tony Bellew ka vendosur të stërvis në vendin ku është rritur në Rotherham

 

Comments are closed.