Ja grafiku sipas moshave, në Itali, që kanë humbur jetën prej koronavirus

1 462

Analisti Besart Kadia ka botuar sot grafikun, sipas moshës, të cilët kanë gjetur vdekjen në Itali. Ajo që bie në sy është mosha mbi 70 vjeç e cila mbetet më e rrezikuara. Ndërkohë poshtë moshës 40 vjeç nuk ka patur asnjë vdekje, sipas statistikave italiane, shkruan Kadia. Mosha 80-90 vjeç ka qenë më e prekura deri tani. Mosha 50-60 vjeç ka qenë e rrezikuar në rastet kur kanë patur dhe më parë sëmundje të tjera.

Comments are closed.