Ja cilët fshatra sot do jenë pa energji elektrike

10

Shkup, 5 nëntor – Pa energji elektrike sot në periudhën prej orës 9 e deri në orën 15 do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve nga rruga “Apostol Guslarot”, Ambasada e Rumanisë, SHF “Pestalloci” dhe një pjesë e rrugë “Borka Talevski”, rruga “Stefan Jakimov Dedov” në Komunën Qendër. Të hënën në periudhën prej orës 9 e deri në orën 15 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e fshatit Arnaqi e Poshtme në Komunën e Sarajit, një pjesë e fshatit Kuçkovë në Komunën e Gjorçe Petrovit, një pjesë nga rruga “Nov Zhivot”, rruga “Stracinska”, rruga “Uashingtonska” në Komunën e Shuto Orizarit. Pa energji elektrike në periudhën prej orës 9 deri në orën 12 do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “Prashka” prej numrit 54 deri në nr 58 në Komunën e Karposhit. Siç informojnë nga QRMK e qyteti të Shkupit, ndërprerjet janë për shkak intervenimeve teknike në rrjetin elektrik.

Comments are closed.