Ja çfarë ndodh, nëse për 10 minuta shihni gjoksin e një femre….

A e dini se çfarë ndodh nëse për 10 minuta do të shihni gjirin e një femre?

Sigurisht që meshkujt do të mendojnë se do të eksitohen, pasi kjo pjesë e trupit të femrës është ajo që shkakton menjëherë tërheqje tek meshkujt.

Por në të vërtetë nuk është kjo që mendoni ju. Po të shihni për 10 minuta gjirin e një femre do ju ulet presioni i gjakut, duke normalizuar trupin tuaj.

E gjitha kjo e ka një shpjegim: Secili rej nesh, ditë e parë që ka lindur është përplasur direkt me gjirin e një femre, dhe për një kohë të gjatë deri sa jemi rritur, gjinjtë na qetësonin dhe na vinte në gjumë.