Ja ç’bëjnë norvegjezët kur kanë shumë fruta

5

Kualiteti i jetës ndryshon nga vendi në vend, dhe në këtë pikë, norvegjezët dihet që qëndrojnë shumë mirë
Një detaj se si janë edhe shumë socialë me njëri tjetrin, është vjelja e pemëve.

Kur pemët u sjellin norvegjezëve shumë fruta, ata i varin ato jashtë oborrit, në mënyrë që kalimtarët të mund t’i marrin.
Nuk është çudi pse Norvegjia njihet si vend i mirëqenies sociale.

Comments are closed.