Italia mbyll shtëpinë e parë të kukullave-seksi

Pas nisjes “së punës” me njoftimin e hapjes pak kohë më parë, mbyllet shtëpia e parë e takimit të kukullave seksuale në Torino të Italisë. Vulat u vendosën nga policia bashkiake që kreu një kontroll brenda banesës në bashkëpunim me shërbimin shëndetësor lokal. Kishte një aktivitet të paligjshëm të qiradhënësve me pronarët e bordellit të kukullave prej silikoni, ku pas denoncimit u gjobitën me më shumë se tre mijë euro.

Nga kontrollet e “LumiDolls”, shtëpia e parë e emërimit me kukulla në Itali, e cila javën e kaluar u hap në periferi të Torinos, doli që veprimtaria e mikpritjes nuk është në përputhje me ligjin: është një ushtrim abuziv aktiviteti nga ana e pronarëve.

Ajo që ishte paraqitur si një lloj “dyqani kënaqësie” në të vërtetë rezulton të jetë një hotel i vërtetë për një orë. Pronarët njoftojnë vetëm për nevojën e rregullimit të formaliteteve të caktuara dhe bëjnë me dije rifillimin e aktivitetit në ditët në vijim.

Megjithatë, priten kontrolle mbi shërbimin e higjienës për të përcaktuar nëse sistemi i pastrimit për kukullat-seksi është i përshtatshëm apo jo. Ndërkohë, dhomat, tre në të gjithë strukturën me dush dhe TV, të cilat, sipas kërkesës, transmetojnë filma me drita të kuqe, janë konfiskuar. Si dhe tetë kukulla, duke përfshirë një version mashkull, të cilat u gjetën pa etiketa me indikacione mbi materialet dhe vendin e prodhimit.