Ish-Miss Shqipëria moderatore në television grek

66

Kristiana Skura do jetë imazhi i emisionit “Kalo Mesimeri” në kanalin “Krititi tv”, pjesë e rrjetit “SKAI” në shtetin grek.

Ish-Miss Shqipëria prej vitesh jeton në Kretë dhe tanimë është gati të shndërrohet në një ikonë televizive në shtetin fqinj.

Kristiana është e njohur dhe për publikun grek, pasi ajo ka marrë pjesë në një program, ku bëri përshtypje me bukurinë e saj dhe trupin.

Comments are closed.