iPhone 8 do të kushtojë 1200 dollarë

42

Apple më në fund do të lansojë Iphone-in e ri me datën 12 të këtij muaji dhe shuma e tij do të jetë 1200 dollarë. Thashethemet thonë që ky do të jetë telefoni më I shtrenjtë deri tash. Shuma e iPhone do të varet nga kapaciteti që ka që mund të jetë prej 64 GB ME 1000 dollarë deri në 1200 dollarë me 512GB.

Comments are closed.