Informohu a do të keni rrymë nesër

Shkup, 26 tetor – Për shkak të problemeve teknike në rrjetin elektro energjetik disa vendbanime nesër mbeten në terr. Lisiçja e Poshtme, Haraçina dhe Orllanca nesër nga ora 5 deri në orën 6 të mëngjesit mbeten pa rrymë. Nga ora 9 deri në orën 14 pa rrymë mbeten banorët e Shuto Orizarës të locuar në rrugën Husein Bajram, ndërsa nga ora 9 deri në orën 15 ata të rrugëve Pellagonija, Zletovska dhe Bërsjaçka Buna.