Ibrahimovic te Perth Glory për vetëm 6 ndeshje?

Parashikohet një e ardhme afatshkurtër në Australi për Zlatan Ibrahimovic, gjithmonë nëse bomberi suedez vendos të transferohet në vendin e kangurëve. Mino Raiolës, agjentit me famë botërore që mbron interesat e Zlatan Ibrahimovic i ka ardhur një propozim shumë interesant nga skuadra e Perth Glory. Ibrës është i ofruar një kontratë për vetëm 6 ndeshjet e fundit të sezonit në mënyrë që ndihmojë Perth Glory të fitojë titullin kampion në A-League.

Nëse pranon Ibra jo vetëm që do të shtojë në palmaresin një tjetër kontinent ku ka arritur të luajë, por mund të fitojë një titull kampion dhe në të njëjtën kohë ka mundësi të ruajë formën optimale deri në janar, kur pritet të rikthehet për të luajtur në Europë.