Ia zënë derën me veturë, por e pëson keq

Një shofer në Prishtinës është treguar mjaft i papërgjegjshëm, duke vendosur ta parkoj veturën e tij para hyrjes së një garazhi në Prishtinë.

Nga irritimi i këtij gjesti aspak me vend, qytetari është revoltuar nga papërgjegjshmëria e këtij shoferi në Prishtinë, dhe ka vendosur që si shenjë revolte ta lyej me kos veturën në fjalë.

Kjo ngjarje jo e zakonshme por që ka një mesazh për të gjithë ata shofer që parkojnë në mënyrë të papërgjegjshëm veturat e tyre, sepse herën e ardhshme mund të përfundoj edhe me keq.