I vihet zjarri xhamisë së vjetër në Magure

Para pak minutash i është vënë zjarri xhamisë së vjetër në Magure të Lipjanit.

Dyshohet se zjarri është vënë nga azilantët nga Siria të cilët kanë banuar aty, raporton KOHA.

Policia dhe ekipet e zjarrfikësve pas marrjes se informatës janë nisur për në vendin e ngjarjes.