I vdekuri çohet nga varri, kjo kamerë e fshehtë ka trishtuar kalimtarët

Kjo kamerë e fshehtë ka trishtuar kalimtarët.
Një burrë, vendos të mbulohet krejtësisht me dhe duke mbajtur një maskë për të marrë frymë, në përpjekje për t’i trishtuar kalimtarët.
Më pas, një grua i merr kalimtarët dhe i afron tek varri i improvizuar, duke iu thënë se dyshon se aty ka diçka, transmeton Gazeta Express.
Pasi kalimtarët afrohen, burri ngrihet me shpejtësi nga dheu dhe i trishton ata. Shikojeni videon: