I ri dhe i vjetër dëgjojnë Thaçin në lagjen Teteks

Lideri i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi ka vazhduar me takimet me qytetarë, ndërsa sonte, i shoqëruar nga kandidatët e listës së Njësinë 6 zgjedhore, ai ka shpalosur Platformën politike para banorëve të lagjes Teteks të Tetovës. Në këtë takim, lideri i PDSH-së ka folur për tema lidhur me çështjet aktuale politike, marrëdhëniet ndëretnike, si dhe për zgjedhjet e parakohshme parlamentare.