I ndalohej të diplomonte, studentja befasohet nga një e panjohur

7

Karen Moore, një grua nga Karolina e Jugut, donte të bënte diçka të mirë për komunitetin e saj.

Ajo kontaktoj me drejtorin e një shkolle duke pyetur nëse kishte ndonjë borxhe të papaguar.

Siç doli, një studente i detyrohej një kompanie të palës së tretë dhe kjo e kishte penguar ata të diplomonte.

Kështu, Moore pagoi faturën prej 300 dollarëve.

Gruaja tha se ishte frymëzuar nga miliarderi që pagoi kreditë studentor të diplomuarve në Kolegjin Moorehouse.

Ajo pagoi borxhin prej 300 dollarësh dhe mori pjesë në ceremoninë e diplomimit për të takuar studenten.

Comments are closed.