I hipnotizonte femrat e më pas bënte seks me to (VIDEO)

61

Policia amerikane ka arrestuar një person të quajtur Michael Fine, i njohur si hipnotizues. Sipas policisë, qëllimi i tij i vetëm ishte hipnotizimi i femrave dhe më pas të bënte seks me to në një gjendje të pa vetëdijshme. Për këtë arsye, atij i ishte vendosur dhe një kamera e fshehtë duke bërë hipnotizimin me qëllim që më pas të bënte seks me femrën. Ndiqeni videon…

Comments are closed.