Humbi në kazino, tetovari pëson sulm në zemër

Tetovë, 19 dhjetor – Një person i gjinisë mashkull në moshë të mesme ka pësuar infarkt pasi ka vënë një shumë të madhe parash në lojrat e fatit tek kazinoja Winer në Tetovë.

Pas dështimit i njëjti ka humbur paratë dhe i ndikuar nga stresi ka humbur vetëdijen ku më pas menjëherë të punësuarit e kazinos e kanë lajmëruar ndihmën e shpejtë.

Ndihma e shpejtë ka ardhur menjëhrë për të marrë personin i cili sipas informatave të para jozyrtare ka pësuar infarkt.(koha.mk)