Humbet unazën me diamant, e gjen pas 13 vitesh (FOTO)

Një grua kanadeze ndërsa shkoi të merrte karota në kopshtin e saj ka marrë edhe diçka ekstra, një unazë diamanti të cilën e kishte humbur 13 vite më parë. Mary Grams ishte shumë e mërzitur kur humbi unazën ndërsa zhvillohej një dasmë në fermë e saj në Alberta në vitin 2004. Por 84-vjeçarja ia kishte mbajtur sekret të gjithëve këtë gjë, përveç djalit të saj për më shumë se një dekadë. Mary kishte vendosur që të mos ti tregonte burrit të saj për shkak se i vinte turp. Më pas bleu një unzë të lirë dhe vazhdoi sikur të mos kishte ndodhur gjë. Por të hënën nusja e saj i zbuloi sekretin, kur gjeti unzën tek një karotë. Karota ishte zhvilluar brenda unazës duke bërë të mundur që pas shumë vitesh të dilte në sipërfaqen e tokës, raporton BBC.