Huazoi ‘zbutës për buzë’, u befasua kur kuptoi se për çfarë përdoret ai preparat (Video)

6

Dayana Chamorro nga Cali i Kolumbisë, kishte huazuar pa dijeninë e nënës një preparat që mendonte se ishte zbutës buzësh, por u befasua kur kuptoi se është një masë për të zbutur dhimbjen në zonën anale.

Duke mos mundur t’i duronte buzët e thara, ajo nisi të kërkonte në shtëpi diçka për t’i zbutur, derisa gjeti produktin kozmetik dhe e përhapi në buzë, transmeton Telegrafi.

“Ndjeja se buza nisi të më flinte, ishte shumë e pazakontë dhe e pyeta nënën çfarë po ndodhë. Tani ajo po më përqesh” ka thënë Chamorro në një video.
Megjithëse ngjarjen e ka marrë me humor, ajo iu rekomandon të gjithëve që të pyesin para se të huazojnë apo të përdorin diçka të panjohur.

Comments are closed.