Homazhe për Astrit Deharin /FOTO/

Qindra qytetarë të Tetovës sonte kanë marrë pjesë në homazhet për nderë të aktivistit të ndjerë të Vetvendosjes, Astrit Dehari. Homazhet janë organizuar nga studentët mjekësisë në Universitetin e Tetovës dhe aktivistë qytetarë. Homazhet janë mbajtur në qendër të Tetovës, respektivisht para Qendrës për Kulturë, ku janë ndezur qirinj në nderim të aktivistit të shquar nga Slluoçani i Kumanovës.

 

 

 

© Gazeta KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.