Hiqet ndalesa për kamionë drejt Qafëthanës dhe Deve Bairit

20

Shkup, 26 shkurt – Në aksin rrugor Strugë – kalimi kufitar Qafëthanë dhe Kriva Pallankë dhe kalimi kufitar Deve Bair është hequr ndalesa për lëvizjen e automjeteve të rënda transportuese.

Ndalesa ishte vendosur për shkak të reshjeve të dëborës dhe i hoq në orën 11:30.

Paraprakisht, ndalesë për automjete të rënda transportuese ishe hequr në kalimin malor Bukovë dhe Pletrvar.