Haye-Bellew rrihen në konferencë për media (VIDEO)

12

Duket se do të kemi një meç të fortë mes Hayet dhe Bellewit. David Haye dhe Tony Bellew u kacafytën në konferencë për media para ballafaqimit të tyre në ringun e boksit. Por, stafi i Sigurimit shpejt ka ndërhyrë për të ndarë palët e përfshira në konfrontimin fizik. Ndryshe, rivalët do të takohen në arenën e ringut “The O2” më 4 mars, ndërsa ballafaqimi tyre do të transmetohet në Sky Sports.

 

 

 

Comments are closed.