Haradinaj: Luftëtarëve ua kemi borxh ndërtimin e shtetit

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20-vjetorin e çlirimit të komunave të Skenderajt, Klinës e Kamenicës.

Përmes një postimi në Facebook, Haradinaj tha se sot dhe secilën ditë të së ardhmes “e jetojmë me borxhin që ua kemi luftëtarëve tanë në ndërtimin e një shteti të mirëqenë dhe të barabartë për të gjithë qytetarët e Kosovës”.

Postimi i plotë:

Në përpjekjet tona deri në liri, Kosova dha bijtë e saj që sot të gjithë ne të jetojmë në tokën tonë, në të drejtën tonë. Sot, kur bëhen 20 vjet nga çlirimi i komunave të Skenderajt, Klinës e Kamenicës, ditë kjo që ndërlidhet me sakrificën sublime të popullit liridashës të Kosovës dhe të gjithë trimave e trimëreshave të vendit tonë, kujtojmë dhe nderojmë veprën e lavdishme të të rënëve për atdhe.

Po sot dhe secilën ditë të së ardhmes, jetojmë me borxhin që ua kemi luftëtarëve tanë në ndërtimin e një shteti të mirëqenë dhe të barabartë për të gjithë qytetarët e Kosovës! RH