Halil Kastrati paralamëron fillimin e ndërtimit të shtëpisë së të moshuarve në Suharekë, në vlerë mbi 2 milion euro (FOTO)

0

Hoxha Halil Kastrati ka njoftuar se nga data 31 maj do të fillojë ndërtimi i shtëpisë së moshuarve në Komunën e Suharekës.

Objekti do të jetë me një hapësirë prej mbi 12 mijë metër katror dhe kap vlerën e mbi 2 milion eurosh.

Së bashku me kryetarin e Suharekës, Bali Muharremaj, kanë nënshkruar marrëveshjen për ndarjen e parcelës në fshatin Gjinovc.
Në mesazhin e tij hoxhë Halil Krastrati ka falënderuar zotin se po u jep forcë të mos ndalen së ndihmuari njerëzit në nevojë.

Comments are closed.