Hajdutët e armatosur plaçkisin tre adoleshentë në Shkup

Sonte, në orën 1.30, tre burra të panjohur, duke kërcënuar me pistoletë, plaçkitën tre adoleshentë nga Shkupi, të moshës 17 dhe 18 vjeç. Hajdutët vodhën 1.240 denarë nga adoleshentët. Vjedhja ka ndodhur në qendër të Shkupit. Policia ka njoftuar se po merren masa për të pastruar rastin.