Hahn vjen në Shkup, shqyrtohet situate politike

Shkup, 18 korrik – Javën e ardhëshme në Shkup vjen Johanes Hahn e më pas ai udhëton drejtë Beogradit. Ashtu si informojnë, Hahn do të vijë që të shqyrtojë situatën politike në vend por edhe në rajon.

“Komisioneri Hahn në Beograd do të takojë presidentin dhe kryeministren dhe do të bisedojnë rreth reformave që po bën Serbia në rrugën drejtë BE-së si dhe problemet rajonale”, theksojnë kështu nga BE.(koha.mk)