[adning id="476476"]

Haaland shpreson të mos shitet për 175 milionë euro

20

Erling Haaland thotë se nuk vlen 175 milionë euro. Chelsea raportohet se dëshiron të bëjë goditjen më të madhe në histori të klubit, duke transferuar Erling Haalandin për shumën e 175 milionë eurove.

Lojtarin e duan edhe klube si City, Reali etj. Por, vet Haaland shpreson të jenë vetëm thashetheme.

“Të largohem për 175 milionë euro? Shpresoj të mos jetë e vërtetë. Janë shumë para për një person…”, deklaroi ai për Bild.

Derisa kur u pyet se çfarë do të ndodhë, a do të qëndrojë apo do të largohet, dhe se a ka fol me agjentin, ai u përgjigj: “Para se të flas me të dje, kishte kaluar një muaj që nuk kemi qenë në kontakt me agjentin tim. E keni përgjigjen…”.