Gruevski me bashkëshorten ‘mohojnë’ incizimet e publikuara

329

Shkup, 20 janar – Pas publikimit të një incizimi nga gazetari Zoran Bozhinovski, ku degjohet një bisedë e kryeministrit Zoran Zaev dhe Aleksandar Verushevskit, mediumet raportuan se ata bisedojnë edhe për ekzistimin e një incizimi ku Gruevski bën dashuri me disa djem zezakë në ishujt Sejshele. Lidhur me këtë informacion ka reaguar Gruevski por edhe bashkëshortja e tij, Borkica. Ata demantojnë se ka pasur diçka të tillë.

“Jo, Nikolla nuk është i tillë”, ka thënë Borkica Gruevski për infomax.