Grubi: Vendimi është marr, BDI do të dal e vetme në zgjedhje

Shkup, 23 janar – Asnjë nga partitë shqiptare në opozitë, e vetme nuk mund të fitojë ndaj BDI-së, thekson Artan Grubi, i cili potencon edhe njëherë se BDI do të dal e vetme në zgjedhje, transmeton gazeta KOHA.

Sipas tij edhe po të bashkohet opozita shqiptare, përsëri nuk fiton dot ndaj BDI-së.

Opozita, thotë Grubi, tenton të hedh poshtë të arriturat e BDI-së, dhe jo të ndërtojë një ofertë konkrete se si do i bëjnë punët më mirë.(koha.mk)